12na. 7mana de música

Matins: “tast - classe” d’instruments
Migdia: piscina i dinar
Tardes: tallers a escollir
Darrer dia: mostra del treball
Possibilitat de matins o tardes

26,27,28,29 i 30 de juny de 2017

De 9:00 a 13:30 i de 16:00  18:00

Dinar amb carmanyola.

Amb la finalitat de poder-nos apropar a diferents instruments de l’orquestra i poder sensibilitzar-nos als seus sons, l’escola Claudefaula us proposa que els nens i nenes puguin fer una setmana de música intensiva de música els darrers dies de juny en la qual puguin rebre sessions d’iniciació de tres instruments, i així puguin conèixer-los i descobrir quin és el que més els hi atrau per començar-lo a estudiar. Si el vostre fill ja estudia un instrument, en pot aprendre a fer sonar altres. Les classes es fan en grups reduïts perquè d’aquesta manera els nens poden tocar i escoltar el so i veure-hi les diferents capacitats.

A part de les sessions individuals, també us proposem tallers col·lectius d’instruments Orff, de cant coral, de dansa i de música de cambra per tal d’enriquir i conèixer nous repertoris i noves músiques. En fi, una setmana per quedar amarats de música.

Incripcions: ES12 2100 1876 5302 0006 1718

violí viola violoncel contrabaix viola de gamba oboè guitarra clarinet percussió saxo flauta de bec piano clavicèmbal flauta travessera sintetitzador
Dansa orquestra Banda combo música de cambra construcción i restauració d'instruments

* Camps obligatoris