Música moderna i Jazz

Benvinguts

El curs 2013-14 Claudefaula obre un nou departament dedicat a la música moderna.

Els instruments que hi podeu aprendre son: saxos, flauta, veu, piano, baix elèctric, guitarra elèctrica, bateria i percussió.

Altres matèries que us oferim son: combos, big-band, marxing band, grup vocal, guitarra flamenca i classes d’harmonia moderna.

A més d’aprendre l’instrument, un dels objectius prioritaris del departament es animar als alumnes a tocar en públic. Es per això que durant aquest curs, l’últim divendres de cada mes, hem estat organitzant jam-sessions en les que hem gaudit escoltant els nostres alumnes, sovint acompanyats per els professors de l’escola i també tocant amb músics convidats als qui agraïm la seva col·laboració. A l’hora les jams han estat punt de trobada amb els joves músics de l’Escola de Torroella als qui igualment donem les gràcies per la seva presència.

En aquest racó anirem informant de les diverses activitats previstes pel departament de música moderna. També hi trobareu els temes proposats per a les properes jams, recomanacions de concerts, discs, llibres etc.

 

 I una recomanació: el disc “A Sol i Serena” de L’Andreu Vilar i Juanola, a qui aprofitem per donar-li molt especialment les gràcies per la seva presència a totes les jams que hem fet. Es un plaer escoltar-lo i un luxe  que vingui a les nostres jams.