17/04/2018

ACTIVITATS D'ESTIU

Ja pots fer les reserves a les nostres activitats d'estiu!
Consulta-les!
Segur que en trobaràs una a mida!

LA FADA CLAU i CLAUDEFAULA presenten un estiu diferent, uns casal artístics, cratius i motivadors. Una proposta per treballar i diverti-se fent una petita òpera, muntant un musical, triant un instrument... Música, plàstica, dramatúrgia...

Què més vols? 

“Oh Happy musical summer kids” és una proposta multidisciplinària de LA FADA CLAU per a nens i nenes de 4 a 14 anys que inclou música, dansa i arts escèniques, en la qual els nens i nenes són els protagonistes d’un musical/opereta en la que es canta, es toquen instruments, es balla, es fa teatralització, moviment i plàstica. El muntatge de l’espectacle és en anglès i es representarà davant de les famílies al final del casal. Es tracta d’una gran immersió  en la música i les arts escèniques i plàstiques i la llengua anglesa d’una manera holística i integral. El muntatge de la producció es combina amb estones de joc, esport, piscina, contes i cinema. 

Podeu fer les inscripcions  a través de la web de l'Ajuntament de Girona.

"Happiest!" és una altra proposta que abarca les edats a partir de 14 anys i fins a 20/21. es tracta de muntar un musical amb els seus cors, àries i coreografies! Una immersió en arts escèniques de la manera més divertida i amb una producció final pública! Dues setmanes de tardes , del 9 al 20 de juliol de 17:00 a 21:00!

"Una Setmana de música" és més que un casal! Classes de l'instrument que s'esculli, tallers de dansa, orquestra, cor i teatre... Tot plegat la darrera setmana de curs: del 25 al 29 de juny, de 9:00 a 18:00!! Per a nens i nenes a partir de 4 anys!

"Fes música amb el teu nadó" és un Taller de música per a Nadons, del 2 al 6 de juliol i de 18:00 a 19:00! Per a gaudir de la música amb el bon temps!

 

Informació addicional